Logistiekelingen & Van Uden – Bekx Transport

Nee, een gewoon transportbedrijf dat zijn ze niet, zo zeggen ze bij Van Uden – Bekx Transport. Ze brengen geen pallets van A naar B. Veel liever bieden ze een groot en compleet pakket aan transportoplossingen en laten die uitvoeren door ervaren, gedreven medewerkers met kennis van de markt. Concurreren op prijs alleen is er niet bij, men zoekt altijd naar de win-win situatie voor alle partijen. Dat is van Uden – Bekx Transport uit Laarbeek!

Wij als Logistiekelingen zijn te gast geweest bij Wilbert van Uden, directeur van het sinds 2015 uit een fusie ontstane bedrijf van de families Van Uden en Bekx, beiden uit Laarbeek. Met zo`n 50 medewerkers, 35 trekkende eenheden en ongeveer 80 opleggers, worden tientallen jaren historie en ervaring gecombineerd in een modern bedrijf, waar de mens centraal staat.

Maatwerk, daar zijn ze goed in en daar zijn ze dan ook ontzettend trots op. Ze blinken uit in het transport van deelpartijen, afwijkende maatvoeringen en het lossen op locatie. Een goede communicatie met de planners, zorgt voor het goed en efficiënt leggen van de dagelijkse logistieke puzzel.

Door de jarenlange ervaring, kennen ze de transportwereld van binnen en van buiten en doorzien ze zaken snel. Men kijkt kritisch naar hoe het anders en beter kan en dat wordt bijzonder gewaardeerd door de opdrachtgevers.

Met een frisse, bijdetijdse kijk op het personeelsbeleid zijn wij dan ook ontzettend opgetogen en trots dat we Van Uden – Bekx Transport mogen toevoegen als businesspartner aan ons platform Logistiekelingen.

Van Uden – Bekx Transport, heel hartelijk welkom bij Logistiekelingen!