Over ons

Logistiekelingen is een platform gericht op mensen die werkzaam zijn in de logistiek. We willen onze deelnemers graag de veelzijdigheid van de sector logistiek laten zien en stimuleren hierin hun ontwikkeling. Daarnaast vinden wij het ontzettend belangrijk dat we plezier hebben en maken met elkaar.

Logistiekelingen wil jongeren en mensen uit andere branches enthousiast maken over werken in de logistiek en zet zich in om logistiek kleurrijk en interessant te maken. Wij zijn vaak aanwezig op opendagen van de verschillende opleiders, staan regelmatig op banenbeurzen en gaan graag in gesprek met verschillende bedrijven en instanties om mogelijkheden samen in te kleuren. Daarnaast organiseren we netwerkbijeenkomsten en bezoeken we bedrijven om zo geïnteresseerden kennis te laten maken met de logistiek en de mogelijkheden binnen deze sector.

Logistiekelingen bekijkt de sector vooral vanuit de werknemerskant, de mensen op de vloer. Iedereen met passie voor logistiek is welkom en kan zich aansluiten bij ons platform. Andere logistieke belangenverenigingen kijken vooral met de blik van ondernemers naar de sector of hebben hun focus op Hbo- en universitair geschoolde medewerkers.

Ergens, vanuit die verschillende uitgangspunten, komen we elkaar tegen, want ons belang is wederzijds. Daarom werken we graag samen aan onze toekomst. Om die toekomst samen kleuring en inhoud te geven. Dat is onze opdracht en onze uitdaging!