Samenwerken

Logistiekelingen zoekt actief de samenwerking

Dat je samen sterker staat dan alleen, dat weet iedereen. Wij zijn er van overtuigd dat we gezamenlijk de uitdagingen in de logistiek veel effectiever aan kunnen pakken. Wij willen daarom graag de brug slaan tussen werkgevers, opleiders en een nieuwe generatie logistiekelingen om samen op zoek te gaan naar oplossingen, nieuwe instroom en manieren om logistiek interessanter en kleurrijker te maken. Hoogstwaarschijnlijk moeten we hiervoor nieuwe wegen inslaan en moeten we gezamenlijk op zoek naar manieren om jongeren te interesseren voor logistiek.

Logistiekelingen gaat hierover graag in gesprek met u.

Onze vrienden

Samenwerken

Bij Logistiekelingen zijn we altijd geïnteresseerd om de samenwerking aan te gaan met iedereen die de sector logistiek positief op de kaart wil zetten, de wonderlijke wereld hiervan wil laten zien en die trots is op de medewerkers in deze uiterst belangrijke sector. Vindt u het interessant om partner te worden en ziet u net als ons kansen? Lees dan verder voor meer informatie.

Achtergrond

Werken in de logistiek heeft niet altijd een positief imago. En dat vinden wij niet terecht. De sector logistiek verandert in een rap tempo en van de mensen die werkzaam zijn in de logistiek wordt veel meer deskundigheid, betere en snellere communicatie en veel meer flexibiliteit gevraagd dan een paar jaar geleden. Logistiekelingen wil graag de samenwerking opzoeken om logistiek positief op de kaart te zetten, meedenken over hoe we medewerkers verder kunnen ontwikkelen en hoe we een nieuwe generatie kunnen interesseren voor onze mooie sector.

Samen winnen

We kunnen bovenstaande alleen bereiken als we de handen ineen slaan en de samenwerking opzoeken. Een stevige ambitie, waarvoor we partners zoeken die samen met ons invulling willen geven aan het verwezenlijken van onze ambitie. De samenwerking tussen Logistiekelingen en zijn partners is vooral gericht op samen winnen. We creëren hiermee een toegevoegde waarde, zowel voor Logistiekelingen maar zeker ook voor onze partners.

Partner worden

We werken graag samen met bedrijven die logistiek belangrijk vinden of belangrijker willen maken. Met deze bedrijven gaan we graag een samenwerking aan. Dit kan gaan om een inhoudelijke samenwerking, maar ook als het gaat om sponsoring, kennisdeling of het organiseren van netwerkbijeenkomst, gaan wij graag met u in gesprek.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Logistiekelingen of bent u geïnteresseerd om partner te worden, neem dan met ons contact op via het contactformulier op deze pagina. We drinken graag een geheel vrijblijvende kop koffie met u om de mogelijkheden te bespreken.