Fullservice logistiek dienstverlener

Van Berkel Logistics onderhoudt binnenvaartverbindingen naar de verschillende zeehavens inclusief voor- en natransport via trucks. Het bedrijf heeft drie overslaglocaties in Noord-Brabant: Inland Terminal Veghel, Inland Terminal Cuijk en Inland Terminal Oss. Voor verbindingen naar de verschillende zeehavens zoals Rotterdam, Antwerpen, Zeebrugge en Amsterdam zijn er vanaf de Inland Terminals ruim 20 afvaarten per week. Dat combineert het bedrijf met op- en overslag en het vervoer van en naar de regio. Van Berkel Logistics biedt twee soorten logistieke diensten aan:

  • Op- en overslag en vervoer van maritieme containers voor verladers, expediteurs en rederijen.
  • Op- en overslag en transport van bulkgoederen en reststromen voor bedrijven.             

 

Van Berkel Logistics is onderdeel van de Van Berkel Groep, een echt Brabants familiebedrijf dat sinds 1955 is uitgegroeid tot een veelzijdige, flexibele organisatie met ruim 230 medewerkers, negen locatie en een uitgebreid machinepark.

Met het aansluiten van Van Berkel Logistics als Businesspartner bij Logistiekelingen hebben we naast het transport over de weg ook transport over het water kunnen toevoegen als vertegenwoordiging binnen ons platform. Wij heten van Berkel Logistics dan ook van harte welkom bij Logistiekelingen.