Trans-Imex in Veghel is dé specialist in transport, logistiek en warehousing van food en non-foodproducten. Kwaliteit en flexibiliteit zijn bij Trans-Imex absolute kernwaarden. Bij Trans-Imex zorgen ze er samen voor dat de producten veilig, snel en efficiënt op de juiste plek komen.

Transport, warehousing en value added logistics

Als men het ooit over een familiebedrijf heeft, dan mag men Trans-Imex zeker als voorbeeld noemen. ‘Onze kantine is net een huiskamer’, zo verwoord Paul Versantvoort het. ‘In onze kantine worden alle dagelijkse problemen besproken’ en daar zijn ze dan ook ontzettend trots op.

Al meer dan 20 jaar is Trans-Imex de partner van toonaangevende, innovatieve en klantgerichte bedrijven. Men biedt praktische, flexibele en value-added oplossingen op het gebied van transport, op- en overslag, crossdocking en warehousing.

Transport

Dagelijks zijn de medewerkers van Trans-Imex met de vrachtauto onderweg om goederen tijdig op de plaats van bestemming af te leveren. Trans-Imex richt zich daarbij voornamelijk op transport in de foodsector. Distributiecentra, supermarkten en industriële bedrijven worden met behulp van vakbekwame chauffeurs bevoorraad. Voor dit vervoer worden voornamelijk truck-trailer combinaties ingezet. Vanwege de multifunctionele inzetbaarheid van het materieel kunnen zowel gekoelde, diepgevroren als ongekoelde transporten plaatsvinden.

Warehousing

Met een uitstekende logistieke dienstverlening ontzorgt Trans-Imex de klant graag in het totale proces van warehousing en transport. Of het nu gaat om overslag, transport, bulkopslag, opslag per doos of pallet of value added logistics, binnen Trans-Imex zijn er vele mogelijkheden.

Trans-Imex heeft een modern warehouse met 11.000 vierkante meter opslagruimte en is IFS gecertificeerd.

Wij, bij Logistiekelingen, zijn ontzettend blij dat we dit oerbrabantse gemoedelijke familiebedrijf, waar de passie en de trots voor hun dienstverlening van af spat, mogen toevoegen als businesspartner van Logistiekelingen.

Trans-Imex, heel hartelijk welkom bij Logistiekelingen!