Teunissen Transport Auto Service (T.T.A.S.) & Logistiekelingen

Hij was een van de eerste volgers op LinkedIn van Logistiekelingen en al vaak hadden we tegen elkaar gezegd dat we eens een kop koffie moesten drinken samen, en eindelijk was het dan zover. Logistiekelingen zit aan tafel met eigenaar-directeur Wilfried Teunissen van Teunissen Transport Auto Service aan De Stater In Lieshout.

Met 31 personeelsleden wordt vanuit de thuisbasis in Lieshout het bedrijf gerund. Met 25 trekkende eenheden en een 30-tal opleggers rijdt T.T.A.S. van Rotterdam tot aan Parijs. T.T.A.S. heeft een aantal hele mooie klanten in de portefeuille die hebben ervaren dat de nuchtere en eerlijke kijk van dit degelijke Brabantse bedrijf staat voor kwaliteit en continuïteit.

Al ruim 20 jaar timmert Wilfried samen met zijn vrouw enthousiast en succesvol aan de weg en met recht is men trots op wat er in die 20 jaar is opgebouwd. Wij op onze beurt zijn er dan weer trots op dat we Teunissen Transport Auto Service aan ons kleurrijke pallet van businesspartners van Logistiekelingen mogen toevoegen.

T.T.A.S. heel hartelijk welkom bij Logistiekelingen.