Samen kom je verder…

Al 3 jaar timmert Logistiekelingen aan de weg om logistiek vaker en positief op de kaart te zetten. Inmiddels zijn tal van bedrijven uit onze regio aangesloten bij ons platform. Samen proberen we logistiek dat podium te geven dat het verdient, om zo een nieuwe generatie te laten zien dat een carrière in de logistiek een serieuze optie is.

Naast Logistiekelingen zijn er meerdere vergelijkbare platforms met dezelfde thema’s bezig, allemaal met hetzelfde doel: Logistiek positief op de kaart.

Ons motto: Alleen kom je ver, maar samen kom je verder! Daarom maken we graag verbindingen met gelijkgestemde organisaties. Zo zijn we recentelijk in contact gekomen met Supply Chain Valley uit Venlo. Zij vertegenwoordigen de regio Noord-Limburg, dat ook een bruisende logistieke sector heeft, met Duitsland als achterland.

En inderdaad ook Supply Chain Valley heeft dezelfde uitdagingen als Logistiekelingen. Waarom apart het wiel proberen uit te vinden als we ook samen kunnen optrekken. Vandaar dat Logistiekelingen een warme relatie gaat onderhouden met onze collega’s uit de aan ons grenzende regio Noord-Limburg.

Want zoals al gezegd: Alleen kom je ver, maar samen kom je veel verder.

Over Supply Chain Valley:

Bij Supply Chain Valley werken bedrijven, kennisinstellingen en overheid in de (eu)regio Noord-Limburg nauw samen aan projecten op het gebied van o.a. duurzaamheid, arbeidsmarkt, energietransitie, digitalisering, innovatie, infrastructuur en mobiliteit.

Supply Chain Valley, heel hartelijk welkom bij Logistiekelingen!