Sectorinstituut Transport en Logistiek & Logistiekelingen

Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) zorgt voor instroom en duurzame inzetbaarheid van vakbekwaam personeel in de sector transport en logistiek. STL is opgericht door en voor de sector en levert een bijdrage aan meer instroom en minder uitstroom.

STL werkt voor bedrijven in de sector transport en logistiek en de mensen die er werken en brengt ze in beweging en helpt ze op weg, zodat mensen met plezier aan het werk gaan en blijven.
De sociale partner in de sector hebben STL opgericht om ervoor te zorgen dat de arbeidsmarkt in de sector in balans is en dat de werknemers veilig, gezond en trots hun werk kunnen doen.

Als we die leggen over de doelstellingen van ons platform Logistiekelingen, dan passen die naadloos op elkaar en zijn we een prima aanvulling van elkaar. We zetten ons allebei in om de sector vaker en positief op de kaart te zetten en willen samen de uitdagingen aangaan waarmee onze sector op het personele vlak te maken heeft.

Wij zijn dan ook weer ontzettend blij en trots dat Sectorinstituut Transport en Logistiek zich verbonden heeft als businesspartner aan ons platform Logistiekelingen.

Sectorinstituut Transport en Logistiek, heel hartelijk welkom bij Logistiekelingen!