Smits Opleidingen & Logistiekelingen

Smits Opleidingen is een professionele, landelijke opleider voor alle rijbewijzen en (interne) logistieke opleidingen met bijna 50 jaar ervaring. Smits is vooral gespecialiseerd in beroepsmatige opleidingen zoals het behalen van het vrachtwagenrijbewijs, lessen met een schamel, wipkar, oplegger of LZV uitvoering. Daarnaast verzorgen ze veel intern transportopleidingen, van heftruck, reachtruck, containerheftruck, autolaadkraan, hoogwerker etc. Smits verzorgt ook landelijk voor Defensie alle interne transportopleidingen.

Verder is het bijzonder te noemen dat Smits voor verschillende Veiligheidsregio’s in het land de nieuwe en bestaande brandweerwagenchauffeurs opleidt, ook hier geldt dat ‘veilig thuiskomen’ belangrijker is dan het “winnen van die laatste seconde”

Bij Smits vinden ze het belangrijk dat deelnemers verantwoord hun rijbewijs halen. Daarnaast vinden ze het nóg belangrijker dat cursisten als goede en verkeersveilige chauffeurs de weg op gaan. Zo draagt Smits bij aan de missie om het aantal verkeersdoden en zwaargewonden in Nederland terug te brengen naar 0!

Bij Smits Opleidingen is samenwerking met een opdrachtgever belangrijk in het traject van ‘beroepschauffeur worden en blijven’ Het ‘worden’ met een gedegen opleiding en het ‘blijven met een gedegen Code95 nascholingsprogramma. Met een gedegen opleiding bereiden ze leerlingen grondig voor op de taken van nationaal of internationaal chauffeur.

Daarnaast biedt men diverse bedrijfsopleidingen aan op het gebied van middenkader management. In samenwerking met partner Advance Groep, onderdeel van de Transportopleider deelt men de filosofie ‘een leven lang leren en ontwikkelen’.

Als BOVAG-rijschool laten ze bij Smits zien dat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Dat biedt leerlingen veel voordelen. Met Smits opleidingen kan ons platform dus een compleet aanbod van cursussen en opleidingen aanbieden via onze partners. We zijn dan ook blij dat Smits ervoor gekozen heeft om zich aan te sluiten bij ons platform Logistiekelingen.

Smits is gevestigd met hun opleidingslocaties in Oss, Uden, Nijmegen, Tiel en Duiven en is Veghel in ontwikkeling. Voor de landelijke klanten maken zij gebruik van de partners in de coöperatie van de Transportopleider.

Smits Opleidingen, heel hartelijk welkom bij Logistiekelingen!