Logistiek als passie!

Sanders I Fritom zorgt voor logistieke rust. Naast de traditionele distributie is Sanders I Fritom dé specialist voor alle zendingen tussen pakket en pallet.

Door de krachten te bundelen biedt Sanders I Fritom voor iedere logistieke uitdaging de juiste oplossing. ‘Samen’, ‘flexibel’ en persoonlijk contact’ zijn dan ook de sleutelwoorden die dit mooie bedrijf kenmerken. Of het nu gaat om transport, warehousing, distributie, opslag, B2B of B2C, Sanders I Fritom, gevestigd in Uden, staat klaar om hun klanten te adviseren en te helpen.

Al ruim 75 jaar verzorgen zij zowel de fijnmazige Benelux distributie als ook internationaal transport, warehousing en allerlei mogelijke logistieke oplossingen. Met een totaalaanbod neemt Sanders I Fritom het volledige logistieke proces uit handen.

Hoe mooi is het dat binnen Sanders I Fritom wordt gesproken over logistiek als passie? Dat is nou net wat wij als Logistiekelingen graag van de daken schreeuwen. Wij zijn dan ook ontzettend blij met het enthouisasme waarmee wij werden ontvangen en tevens trots dat wij Sanders I Fritom als businesspartner mogen verwelkomen.