Peter Cortenbach

licentie 210102

Mijn uitdaging vind ik in het buiten gevestigde kaders durven denken, handelen en daarvan afgeleid heldere keuzes maken. Mensen en ondernemingen stimuleren om na te denken over hun bedrijfsmatige- en persoonlijke doelstellingen en ervoor zorgen dat ze durven te kiezen en die keuzes ook respecteren en waarderen hoort daarbij.

Ik heb een brede werkervaring bij zowel beursgenoteerde- als familiebedrijven variërend van de industriële sector, de food industrie tot aan machine- en apparatenbouwers. Hier ben ik vooral actief in het aansturen van organisaties en het leiden van projecten.  Mijn belangrijkste activiteiten en verantwoordelijkheden bij deze ondernemingen liggen op het vlak van directie voeren, reorganiseren van zowel bedrijven als bedrijfsonderdelen, herstructureren van bedrijfsprocessen, implementeren van ERP- systemen, opstellen van businessplannen en het managen van veranderprocessen. Logistiek is in mijn gehele loopbaan een belangrijke rode draad geweest en heeft ook altijd kunnen rekenen op mijn interesse en aandacht. Logistiekelingen is hier een resultaat van. Ik heb dan ook enorm veel plezier en geniet van een uiterst gelukkig en comfortabel leven, zowel zakelijk als privé.