Nabuurs – supply chain solutions & Logistiekelingen

Nabuurs heeft meer dan 20 vestigingen door heel Nederland, met ruim 1.000 medewerkers in dienst. Al sinds 1928 is Nabuurs dé logistiek dienstverlener van Nederland.

 

De missie van Nabuurs Supply Chain Solutions is de beste weg te vinden voor de producten van haar klanten op het gebied van kosten, service, duurzaamheid en veiligheid. Daartoe ontwikkelen en implementeren ze integrale logistieke oplossingen voor Fast Moving Consumer Goods bedrijven. B2B én B2C bedrijven met als specialisatie Food, Personal Care, Retail en Horeca.

 

Deze logistieke oplossingen bestaan uit FMCG-distributiehoreca distributiewarehousing en co-packing. Door de samenwerking van Nabuurs met bedrijven als Na-Nomi en Freight Frame kan elk bedrijf in de logistieke keten geholpen worden om efficiënter en kostenbesparend te opereren.

Als familiebedrijf denken ze in generaties en niet in kwartalen. Het zit ze gewoon in het DNA om naar de lange termijn te kijken en duurzame, toekomstbestendige oplossingen te ontwikkelen.

 

Dat Nabuurs een familiebedrijf is, betekent ook dat ze voor elkaar klaar staan. Ze behandelen een ander zoals ze zelf ook behandeld willen worden. In goede tijden, maar ook in mindere tijden. 🏭🤗

 

Dat merkten wij toen we werden uitgenodigd voor een kop koffie. We zijn met heel veel enthousiasme ontvangen en het daarop volgende gesprek verliep op een manier alsof we elkaar al jaren kenden. Toen het telefoontje kwam dat Nabuurs – supply chain solutions aan wilde sluiten als businesspartner van Logistiekelingen, voelde dat dan ook meteen goed. ☕🙌

 

Blij en ontzettend trots dat we weer een hele mooie businesspartner hebben mogen aansluiten bij ons steeds groter wordende platform.

 

Nabuurs – supply chain solutions heel hartelijk Welkom bij Logistiekelingen❗ 🚛