Logistic Force & Logistiekelingen

Logistic Force is een full service HR-dienstverlener met 3 pijlers, work, lean en recruit in de sectoren transport, logistiek en bus.  Logistic Force heeft een landelijke dekking met 20 vestigingen verspreid door heel Nederland.  Ze zijn dus altijd in de buurt, ook bij ons in de regio.

Bij Logistic Force helpen ze toppers aan ‘De betere baan’ en organisaties met het invullen van de flexibele schil. Soms voor een dag, vaak voor een langere periode waarbij het uiteindelijke doel is dat de medewerker een vast contract bij de klant krijgt.  

Krachtige mensen daar geloven ze in bij Logistic Force. Die maken namelijk het verschil! De mens is en blijft het belangrijkste onderscheidende vermogen van een organisatie.

Juist in een wereld waarin technologie een steeds dominantere rol speelt wordt de mens steeds belangrijker. Werk zal blijven veranderen. Zonder ontwikkeling van de mens geen voortuitgang en groei! Iedereen bepaalt hierin zijn eigen toekomst; Logistic Force helpt hierin om de eigen regie te nemen. Aandacht schenken aan de medewerkers vinden ze bij Logistic Force belangrijk, want alles wat je aandacht geeft groeit. Doordat Logistic Force eigen opleidingslocaties heeft kan elke flexkracht zich doorontwikkelen en inspelen op de veranderende vraag in de markt.

Het was vanaf het eerste contact duidelijk dat Logistiekelingen en Logistic Force dezelfde doelen nastreven. Wij kwamen dan ook al snel tot de conclusie dat Logistic Force als Businesspartner gaat aansluiten bij het platform Logistiekelingen.

 

We heten Logistic Force dan ook heel hartelijk welkom bij Logistiekelingen!