Lekkerland is de specialist voor on-the-go consumptie en biedt innovatieve retail-oplossingen, logistieke diensten op maat en een relevant, breed assortiment in vier Europese landen.

Lekkerland doet er alles aan om klanten succesvoller te laten zijn. Daarom gaat de volledige aandacht naar de behoeften van die klanten en van hun eindconsument. De visie van Lekkerland is om “Your most convenient partner” voor de klanten te zijn, de beste partner die ze zich kunnen wensen.
De klanten van Lekkerland zijn winkelformules die consumenten het gemak van consumptie onderweg bieden. Dit zijn onder meer de branches:

Travel (treinstations en luchthavens)

Petrol (tankstations)

Leisure (vrije tijd)

Foodservice in retail 

Fast Service

Tabak & Gemakzaken

Sinds 2020 maakt Lekkerland deel uit van de Rewe Group, een van de toonaangevende groepen voor food retail en toerisme in Duitsland en Europa. In 2020 behaalde de onderneming een totale omzet van meer dan 75 miljard euro. De in 1927 opgerichte REWE Group is met meer dan 384.000 medewerkers vertegenwoordigd in 22 Europese landen. In 2020 leverden 5.500 medewerkers aan ruim 85.800 verkooppunten door heel Europa. De omzet van de groep bedroeg 13,1 miljard euro.

Met 3 distributiecentra, 154 voertuigen en 769 medewerkers (waarvan een groot deel in de logistiek), is Lekkerland Nederland een hele mooie nieuwe toevoeging aan het platform van Logistiekelingen. Tijdens de gesprekken die we hebben mogen voeren met Lekkerland is duidelijk naar voren gekomen dat men sterk wil inzetten op het vaker en positief op de kaart zetten van de sector logistiek om zodoende een instroom van een nieuwe generatie Logistiekelingen te genereren. Laat dat nou net heel mooi overeenkomen met de doelstellingen die wij als Logistiekelingen hebben. Dus met gepaste trots zeggen wij: Lekkerland, heel hartelijk welkom als businesspartner bij Logistiekelingen!!