HOBIJ & Logistiekelingen

Loyaal – Ambitie – Sociaal – Doelgericht – Humor – Passie

Dit zijn de kernwaarden die HOBIJ graag wil uitdragen en die passen ook wel bij ons als Logistiekelingen. In een arbeidsmarkt die steeds verder onder druk komt te staan door vergrijzing en ontgroening, moeten we steeds vaker op zoek naar andere vormen van arbeid. Een van die mogelijkheden is het inzetten van flexkrachten. Hobij uit Veghel is een partij die in deze behoefte kan voorzien. 🏙👥💪

Bij HOBIJ vinden ze dat iedereen recht heeft op een vol en rijk leven. Zij geloven dat happy mensen samen een betere wereld maken. Dat is de reden dat ze bij HOBIJ flexkrachten de kans bieden om een toekomst te bouwen, door ze werk en eventueel een onderkomen te bieden.

HOBIJ is gespecialiseerd in werving en selectie van gekwalificeerd en gemotiveerd personeel. In de sectoren techniek, logistiek en (food)industrie. Ze denken proactief met hun opdrachtgevers mee over de invulling van hun personeelsbehoefte op de lange termijn. 

Groei staat bij HOBIJ centraal. Het motto van HOBIJ is ook niet voor niets ‘Never Stop Growing’. Ze stimuleren de flexkrachten het beste uit zichzelf te halen. Zo ondersteunen ze de persoonlijke groei van het personeel én de groeiambities van hun klanten.

De kracht van HOBIJ ligt in goed werkgeverschap. Hobij een betrokken werkgever voor flexkrachten.

Samen met HOBIJ proberen we de uitdagingen waar we als logistiek voor staan in te kleuren, want we kunnen alle hulp gebruiken. We zijn dan ook weer ontzettend gelukkig dat Hobij zich voor een jaar heeft aangesloten bij ons platform Logistiekelingen. 🖌🤝

Wij heten HOBIJ dan ook heel hartelijk welkom bij Logistiekelingen