De Leijgraaf & Logistiekelingen

De Leijgraaf enthousiast partner van Logistiekelingen

Wij zijn enorm verheugd ons eerste samenwerkingsverband aan te kondigen en dat ook nog eens met een partner van formaat: De Leijgraaf uit Veghel.

Vanaf het allereerste moment is De Leijgraaf betrokken geweest bij het tot stand komen van het platform Logistiekelingen. Als opleider op MBO-niveau, waartoe ook de opleidingen Logistiek Medewerker, Logistiek Teamleider en Logistiek Supervisor behoren, hebben we samen een paar gemeenschappelijke doelen.

Zo willen we gezamenlijk meer instroom genereren van een nieuwe generatie logistiekelingen, willen we logistiek vaker en positief op de kaart zetten en willen we de werknemers die op dit moment werkzaam zijn in de logistiek de mogelijkheid bieden om hun kennis te verbreden.

Samenwerken is voor ons dan ook echt samen werken aan onze doelen. Zo zullen we te zien zijn op de Open Dagen van De Leijgraaf, gaan we kennis en ervaring delen en maken we gebruik van elkaars uitgebreide netwerk. Ook zal De Leijgraaf regelmatig als gastheer optreden bij de activiteiten van Logistiekelingen.

Wij heten De Leijgraaf dan ook hartelijk welkom als onze eerste partner op het gebied van opleiden en zien uit naar een succesvolle samenwerking.

Maart 2021
Logistiekelingen