Eindhoven & Logistiekelingen

Een paar dagen na de lancering van ons platform zaten we al bij Koen Corsten (Accountmanager Werkgelegenheidsteam) van de gemeente Eindhoven aan tafel. Hoe mooi is het dan dat we na een paar interessante bijeenkomsten de gemeente Eindhoven als Businesspartner mogen verwelkomen!

Eindhoven, met zijn bijna 236.000 inwoners een zeer belangrijke stad in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant. PSV, Philips, DAF, ASML, VDL en Eindhoven Airport, om er maar eens een paar te noemen, zijn enkele prachtige pareltjes op de kroon die Eindhoven heet.

Hightechcampus en maakindustrie zijn ook begrippen die onlosmakelijk verbonden zijn met de gemeente Eindhoven. Maar ook de sector logistiek is overal in de gemeente bijzonder goed vertegenwoordigd, want waar dingen gemaakt worden moeten ook dingen vervoerd worden en zijn er tal van logistieke centra, groot en klein, die de gemaakte producten opslaan en verwerken.

De vraag naar goed en enthousiast personeel zal daarom alleen maar toenemen en samen met de gemeente Eindhoven gaan we kijken of we vraag en aanbod beter op elkaar af kunnen stemmen. De eerste stappen zijn hiervoor al gezet.

Dus Eindhoven, welkom bij Logistiekelingen!