Buro voor Fysieke Arbeid (BvFA) heeft als doel om samen met werkgevers die fysiek werk aanbieden, een duurzame aanpak te ontwikkelen en in te richten binnen het bedrijf, zodat hun medewerkers nu en in de toekomst gezond, plezierig en vakkundig het fysieke werk kunnen blijven uitvoeren.

Het concept ‘duurzaam fysiek werk’ houd in de aanpak rekening met deze fundamentele aspecten. We kunnen gerust stellen dat er op veel vlakken nog veel te doen is op het gebied van duurzame inzetbaarheid binnen fysiek werk en Buro voor Fysieke Arbeid wil hier graag aan bijdragen.

Trainers van BvFA doen dit vanuit een oprecht gevoel dat ze daarmee het verschil kunnen maken voor mensen die in het werk niet altijd in een eenvoudige situatie zitten. De werkomstandigheden zijn vaak zwaar, onregelmatig en deze hebben ook vaak hun weerslag op het privéleven van de medewerkers en hun gezin.

Voor BvFA betekent dat, dat zij als adviseur en opleider bedrijven helpen met vraagstukken die gerelateerd zijn aan duurzame inzetbaarheid, specifiek toegespitst op fysiek werk

Wij als Logistiekelingen vinden het fysiek fit houden van werknemers natuurlijk uitermate belangrijk en sluit goed aan bij de doelstellingen van Logistiekelingen. Wij zijn dan ook blij dat deze actieve club zich heeft aangesloten bij ons platform als businesspartner.

Wij heten Buro voor Fysieke Arbeid dan ook heel hartelijk welkom bij Logistiekelingen!

Bellen

Tel. 0413-477703

E-mailen

Bezoeken

Borchmolendijk 19
5492 AJ Sint Oedenrode