Ambassador Event 2023

Philips Museum

Op 18 maart organiseerden Logistiekelingen het jaarlijkse Ambassador Event voor de aangesloten bedrijven. Met een kleine 50 gasten, Businesspartners, leden van het eerste uur en wat vrienden van de logistiek, was het een mooi gezelschap. Was vorig jaar Bavaria in Lieshout nog de gastheer, dit jaar was men te gast bij het Philips Museum in Eindhoven.

Na een korte presentatie van de ambities die Logistiekelingen voor 2023 heeft en een heffing van het glas op ons 2-jarig bestaan, was het tijd om over te gaan naar de uitreiking van de Logistiekelingen Awards 2023.

Na het uitreiken van de Awards, was men vrij om door het museum te lopen en was er een gids aanwezig om over de geschiedenis van Philips te vertellen. De dag hebben we afgesloten met een heerlijk aziatisch buffet in het café van het museum. 

Logistiekelingen Awards

Een hoogtepunt van het Ambassadors Event was de uitreiking van de Logistiekelingen Awards.

Award: Partner van het jaar Deze award is voor een bedrijf of organisatie die voor Logistiekelingen in 2022 veel heeft betekend.

Genomineerden:

– Voets Specialiteiten

– Koning Willem 1 College

– Sligro Veghel

De winnaar: Voets Specialiteiten.

Award: Ambassadeur van Logistiekelingen Deze award is voor een persoon die zich op uitzonderlijke wijze heeft ingezet voor Logistiekelingen.

Genomineerden:

– Summa College uit Eindhoven

– Van den Heuvel Logistiek Uden

– Sanders l Fritom Uden

De winnaar:

Van den Heuvel Logistiek Uden

&

Sanders l Fritom Uden

Award: Logistiekeling van het jaar Deze award is voor een persoon die het vak logistiek op een positieve manier uitdraagt.

Genomineerden:

– Pim Hoefnagel (Sanders l Fritom)

– Bart Kruis (Sligro Veghel)

– John van den Berg (Lekkerland Eindhoven)

De winnaar:  Pim Hoefnagel (Sanders l Fritom)

Al met al kunnen we terugkijken op een bijzonder geslaagde dag die als we de reacties van de deelnemers beluisteren volgend jaar zeker weer moeten gaan organiseren. hieronder treffen jullie een impressie aan van het Logistiekelingen Ambassador Event 2023! 📸