Ambassadors Event 2022

Bavaria brouwerijtour

Op 19 maart jongstleden organiseerden we ter gelegenheid van ons 1-jarig bestaan voor de eerste keer ons Logistiekelingen Ambassadors Event. Ten tijden van de organisatie waren de Coronaregels nog van kracht, dus zat er helaas nog een beperking op het aantal deelnemers. Met een kleine 50 gasten, Businesspartners, leden van het eerste uur en wat vrienden van de logistiek, waren wij te gast bij Bavaria in Lieshout. Na een kort welkomstwoordje en het heffen van het glas op ons 1-jarig bestaan, gingen we onder leiding van een professionele gids op excursie door de bierbrouwerij van Bavaria in Lieshout. Daar was het kijken, luisteren, ruiken, voelen en proeven. Ook waande je jezelf even een bierflesje tijdens de virtuele reis dat een bierflesje moet maken. Bij terugkomst nog een korte presentatie van Logistiekelingen en als afsluiting een lekker buffet

Logistiekelingen Awards

Een hoogtepunt van het Ambassadors Event was de uitreiking van de Logistiekelingen Awards.

Award: Partner van het jaar Deze award is voor een bedrijf of organisatie die voor Logistiekelingen in 2021 veel heeft betekend.

Genomineerden:

– Logistiek Platform Noordoost Brabant (LPNOB)

– Voets Specialiteiten

– Sligro Veghel

De winnaar: Logistiek Platform Noordoost Brabant (LPNOB).

Award: Ambassadeur van Logistiekelingen Deze award is voor een persoon die zich op uitzonderlijke wijze heeft ingezet voor Logistiekelingen.

Genomineerden:

– Koen Corsten van de gemeente Eindhoven

– Roel Megens van Sligro Food Group Veghel

– Willie van Lanen van Sterker Werk(t)

De winnaar:  Roel Megens van Sligro.

Award: Logistiekeling van het jaar Deze award is voor een persoon die het vak logistiek op een positieve manier uitdraagt.

Genomineerden:

– Tom Langstraat

– Dylan Roeffen

– Chris Rijk

De winnaar:  Chris Rijk.

Al met al kunnen we terugkijken op een bijzonder geslaagde middag die als we de reacties van de deelnemers beluisteren volgend jaar zeker een vervolg gaat krijgen. Op de laatste pagina van deze nieuwsbrief, treffen jullie een impressie aan van het Logistiekelingen Ambassadors Event 2022.